Nieuws

Alle

NK Zaalvoetbal voorronde Flevoland 2024

donderdag 7 maart 2024  |  

Op 26 februari vond de NK Zaalvoetbal Flevoland plaats in Het Topsportcentrum van Almere, een spannende dag voor de sportliefhebbers van Flevoland. Teams uit Lelystad en Almere stonden klaar voor een intense competitie. De MBO College Lelystad teams, Team Onboard en Lelyboys, waarvan vooral Lelyboys indrukwekkend sportmanschap lieten zien in de poulefase, waarin ze het opnamen tegen Team Alles Kantelen van MBO College Almere Buiten en FC Gezeik van MBO College Poort. Na een reeks spannende wedstrijden stonden uiteindelijk Alles Kantelen en FC Gezeik tegenover elkaar in de finale.

De finalewedstrijd eindigde in een gelijkspel, waardoor penalty's de beslissing moesten brengen. De teams scoorden om beurten, maar misten ook beide een penalty. Uiteindelijk was het de keeper van Alles Kantelen die een cruciale redding verrichtte na vier strafschoppen, wat een enorme euforie veroorzaakte bij het team en hun supporters.
Met deze prachtige prestatie mag Alles Kantelen zich, terecht, de winnaar van het toernooi noemen en zal het de eer van Flevoland hoog houden tijdens de finale op 16 april in Den Haag. Het sportieve team Lelyboys mocht de fairplay cup mee naar huis nemen.

NK Zaalvoetbal voorronde Flevoland 2024