Nieuwe ontwikkelingen TestJeLeefstijl.nl

Nieuwe ontwikkelingen TestJeLeefstijl.nl

TestJeLeefstijl.nl, de leefstijltest voor mbo-studenten, introduceert enkele ontwikkelingen:
  • Het nieuwste thema is "Slaap", want een goede nachtrust is nou eenmaal cruciaal voor het welzijn en de prestaties van studenten. Ook bij dit onderwerp biedt TestJeLeefstijl.nl op maat gemaakte adviezen om studenten te helpen regie te krijgen op hun slaapgedrag. Het topic is in samenwerking met de Vrije Universiteit, het Sarphati-instituut en Slaapoefentherapie ontwikkeld.
  • Daarnaast zijn de bestaande thema's "Bewegen" en "Fitheid" vernieuwd samen met het Kenniscentrum Sport en Bewegen. Studenten ontvangen nu gepersonaliseerde en situatie-specifieke adviezen. Bovendien kan de fittest nu worden uitgevoerd zonder de noodzaak van een sportzaal.
  • Een andere toevoeging is dat scholen contactgegevens van zorgteams en experts kunnen toevoegen aan TestJeLeefstijl.nl, zodat studenten gemakkelijk hulp binnen de school kunnen vinden. Deze ontwikkelingen benadrukken het voortdurende streven naar het verbeteren van de studentervaring en welzijn via TestJeLeefstijl.nl.
Wist je trouwens dat TestJeLeefstijl.nl kosteloos kan worden ingezet door leden van de MBO Raad? Meld je aan via testjeleefstijl.nl. Wil je eerst meer informatie of een testaccount, stuur dan een mail naar info@testjeleefstijl.nl. Scholen met bestaande accounts kunnen inloggen op www.testjeleefstijl.nl en het account (weer) activeren.