Agenda

Alle

Werkconferentie | Mentale gezondheid en middelengebruik

 donderdag 30 november 2023 09:30-17:30
 Prodentfabriek | Oude Fabrieksstraat 20 3812 NR Amersfoort
 

Op 30 november staat de werkconferentie ter lancering van het landelijke 5-jarige Programma Studentenwelzijn gepland. Zoals aangekondigd in de kamerbrief van Minister Dijkgraaf (ministerie OCW) gaan het Trimbos-instituut en het Expertisecentrum inclusief onderwijs werken aan de ontwikkeling van praktische tools om het mbo, hbo en wo te ondersteunen in het verbeteren van studentenwelzijn. Hoe deze tools eruit gaan zien, dat bepaal jij! Tijdens de jaarlijkse werkconferenties kun je jouw wensen, behoeften en idee├źn delen, zowel over de inhoud als het type tool die jou kunnen helpen om de volgende stap te zetten.

Wat je kan verwachten
  • Een inspirerende en unieke ontmoeting met vertegenwoordigers van onderwijsinstellingen uit het mbo, hbo en wo en andere relevante partners zoals preventie- en zorgprofessionals, gemeenten etc.
  • De kans om jouw stem te laten horen en actief mee te denken over het 5-jarige Programma Studentenwelzijn. Jij bepaalt de inhoud en vorm van de tools die het onderwijs gaan ondersteunen bij het verbeteren van studentenwelzijn.
Doelgroep
Dit evenement is interessant voor studenten en professionals die betrokken zijn bij studentenwelzijn. Onderwijsprofessionals, preventie- en zorgprofessionals, belangenbehartigers, ambtenaren, beleidsmakers, directieleden en studenten zijn allemaal van harte welkom.

Reserveer de datum alvast in je agenda en meld je aan