Agenda

Alle

NK Zaalvoetbal (voorronde) Gelderland

 woensdag 1 februari 2023 08:00-17:00
 Van der Knaaphal, Burgemeester Cees van der Knaapweg 10 Ede
 www.formdesk.com/...fformulier_NK_MBO_Zaalvoetbal_voorronden_2022_2023
 

Organisator: Dulon College
Inschrijfgeld: €85,- per team
Contactpersoon: Iris Kraaijvanger, i.kraaijvanger@duloncollege.nl, 06 83 29 63 41 
 
Wij nodigen alle ROC’s uit de provincie Gelderland van harte uit. Tijdens dit toernooi strijden de dames en heren van verschillende ROC’s uit de provincie om een plek in de landelijke finale later dit schooljaar. Het zaalvoetbal is onder de mbo-studenten een populaire sport. Hierbij gaat het erom dat je speelt als een team. Het is een uitdaging om samen te spelen als een team, ondanks dat jij mogelijk je teamgenoten niet kent van de opleiding.  
 
Het programma    
08:00  Inloop en aanmelden 
  Warming-up damescompetitie 
09:00  Start damescompetitie 
12:30  Einde damescompetitie 
  Prijsuitreiking 
  Warming-up herencompetitie 
13:00  Start herencompetitie 
16:30  Einde herencompetitie 
  Prijsuitreiking 
 
De voorbereidingen van de voorrondes zijn in volle gang en wij hopen namens het Dulon college dat wij jullie een leuke en sportieve dag kunnen bezorgen en samen met jullie hulp een geslaagde dag van kunnen maken. We hopen natuurlijk dat we zowel bij de dames als bij de heren een vol speelschema vormen, zodat we er een leuk toernooi van kunnen maken! 
 
Inschrijven 
Er is een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk. Elk ROC mag daarom maximaal één herenteam en één damesteam afvaardigen. Er kunnen maximaal 6 herenteams en 6 damesteams deelnemen aan deze voorronde. Een team bestaat uit minimaal 6- en maximaal 9 spelers. Het team wordt begeleid door een medewerker van de betreffende onderwijsinstelling. Wanneer er te weinig aanmeldingen zijn is het mogelijk om een tweede team in te schrijven. 
 
Aanmelden kan uiterlijk t/m 25 januari 2023.   
 
We zien jullie in Ede!