Agenda

Alle

NK zaalvoetbal (voorronde) Gelderland

 woensdag 2 februari 2022 08:00-17:00
 Van der Knaaphal, Burgemeester Cees van der Knaapweg 10 Ede
 www.formdesk.com/mboraad/Inschrijfformulier_NK_MBO_2021-2022
 

Organisator: Dulon College
Inschrijfgeld: €85,- per team
Meer info: Iris Kraaijvanger, i.kraaijvanger@duloncollege.nl, 06- 83 29 63 41

Wij nodigen alle ROC’s uit de provincie Gelderland van harte uit. Tijdens dit toernooi strijden de dames en heren van verschillende ROC’s uit de provincie om een plek in de landelijke finale later dit schooljaar. Het zaalvoetbal is onder de mbo-studenten een populaire sport. Hierbij gaat het erom dat je speelt als een team. Het is een uitdaging om samen te spelen als een team, ondanks dat jij mogelijk je teamgenoten niet kent van de opleiding. 

Het programma
 
08:00 Inloop en aanmelden
Warming-up damescompetitie
09:00 Start damescompetitie
12:30 Einde damescompetitie
Prijsuitreiking
Warming-up herencompetitie
13:00 Start herencompetitie
16:30 Einde herencompetitie
Prijsuitreiking
De voorbereidingen van de voorrondes zijn in volle gang en wij hopen namens het Dulon college dat wij jullie een leuke en sportieve dag kunnen bezorgen en samen met jullie hulp een geslaagde dag van kunnen maken. We hopen natuurlijk dat we zowel bij de dames als bij de heren een vol speelschema vormen, zodat we er een leuk toernooi van kunnen maken!

Inschrijven
Er is een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk. Elk ROC mag daarom maximaal één herenteam en één damesteam afvaardigen. Er kunnen maximaal 6 herenteams en 6 damesteams deelnemen aan deze voorronde.  Een team bestaat uit minimaal 6- en maximaal 9 spelers. Het team wordt begeleid door een medewerker van de betreffende onderwijsinstelling.

Aanmelden kan uiterlijk t/m 2 januari 2022.  

We zien jullie in Ede!