Agenda

Alle

NK Turnen (multi-event)

 dinsdag 23 mei 2023 10:00-16:00
 Topsportcentrum Rotterdam, van Zandvlietplein 20, 3077 AA Rotterdam
 www.formdesk.com/mboraad/Inschrijfformulier_NK_MBO_2022-2023_Rotterdam
 

Organisator: Albeda Sport College
Inschrijfgeld: €15,- per persoon
Contactpersoon: Roel Krebbers, R.Krebbers@albeda.nl en Kees-Jan Oppe K.J.Oppe@albeda.nl

Dameswedstrijd (team 6-8 personen)
De wedstrijd voor de dames bestaat uit de toestellen balk, vloer, brug en sprong. Daarnaast zijn er nog 2 teamonderdelen met mini trampoline (en valmat) en de tumblingbaan. De beste scores voor de toestellen worden opgeteld bij de teamonderdelen. Het team met de hoogste score wint.

Herenwedstrijd (team 6-8 personen)
De wedstrijd voor de heren bestaat uit de toestellen ringen, rekstok, voltige, vloer, sprong en brug. Daarnaast zijn er nog 2 teamonderdelen met mini trampoline (en valmat) en de tumblingbaan. De beste scores voor de toestellen worden opgeteld bij de teamonderdelen. Het team met de hoogste score wint.

Individueel: Bij voldoende aanmeldingen/inschrijvingen, per onderdeel, is het niet alleen een team maar kan het ook een individueel NK worden. 

Vanaf augustus 2021 zit TEAM NL turnen bij ons in Topsporthal 2. De Nationale selecties trainen dagelijks in Topsporthal 2 en daar mogen wij op 23 mei 2023 gebruik van maken.
Aan het einde van de dag is de prijsuitreiking in Topsporthal 1 en deze wordt gedaan door oud volleybalinternational Peter Blangé (directeur Rotterdam Topsport).